Document

Kurucudan Mesaj

Eğitim, benim için sadece bir meslek değil, ömrümü adadığım bir tutkudur. Nitelikli insan kaynağı yetiştirme hedefiyle başladığım eğitim yolculuğumda, anaokulundan üniversiteye kadar eğitim zincirinin tüm halkalarını tamamlamış olmanın gururunu ve huzurunu yaşıyorum. Bu zincirin ilk halkası Bursa Çocuk Üniversitesi’nin benim için ayrı bir yeri ve önemi var. Uzun araştırmalar, incelemeler sonucunda kurduğumuz Bursa Çocuk Üniversitesi, bugün modern kampüsleri, farkındalık yaratan çift dilli eğitimi ile okul öncesi eğitimin Bursa’daki öncüsü oldu.

Bursa Çocuk Üniversitesi’ni kurduğum günden bu yana her adımımızı çocuklarımızın geleceğini aydınlatmak ve onlara en iyi eğitimi sunmak için attık. Her bir çocuğun benzersiz olduğunu ve potansiyellerini en iyi şekilde değerlendirmemiz gerektiğini biliyoruz. Bu nedenle, eğitim anlayışımızda bireysel farklılıklara saygı duyuyor, çocuklarımızın ilgi alanlarına uygun bir öğrenme ortamı sunmaya özen gösteriyoruz. Bilimin ve teknolojinin hızla ilerlediği bir dünyada, çocuklarımızı hem akademik hem de sosyal beceriler açısından donanımlı bireyler olarak yetiştirmenin önemini biliyoruz.

Çocuklarımızın gözlerindeki parıltıyı görmek, onların gülümsemelerini ve başarılarını paylaşmak bizim için en büyük mutluluktur. Hep birlikte, çocuklarımızın geleceği için en iyisini yapmak ve onları güçlü, özgüvenli ve değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirmek amacıyla var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Sevgi, saygı ve bilimle dolu bir eğitim ortamında çocuklarınızın yanında olmaktan onur duyuyorum.

Misyonumuz

• Güvenli ve sevgi dolu bir ortamda öğrencilerin sosyal ve duygusal gereksinimlerini karşılamak,
  • Bireysel yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak tanıyıp, yaratıcı düşünmeyi teşvik eden bir ortam sağlamak,
  • Bilgi, beceri ve değerlerini geliştirerek onları sadece akademik bilgiyle değil; aynı zamanda sosyal, duygusal ve becerisel alanlarda desteklemek,
  • Tüm kültürlere saygıyı ve küresel farkındalığı arttırarak, çevre ve doğa bilinci geliştirmek,
  • Başkalarının haklarına saygılı bir şekilde sorgulayıcı bakış açısına kazandırarak, sorun çözme ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirmek ve tüm dünyada kendini rahatça ifade edebilmelerini sağlamak,
  • Atatürk İlkelerini özümseyen, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, etik değerlere sahip, milli, manevi, kültürel ve evrensel değerlerini bilen bireyler yetiştirmek.

Vizyonumuz

Her çocuğun bireysel özelliklerini ön planda tutarak, çağdaş eğitim yöntemleriyle sorun çözme becerisini en üst düzeye çıkararak, araştıran, üreten, geliştiren, sorgulayan, özgüvenleri yüksek, mutlu, sosyal ve duygusal olarak gelişmiş, değişen dünyaya hazırlıklı, ulusal ve uluslararası düzeyde topluma faydalı ve başarılı bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

Değerlerimiz

css

Asistanlar
24 - 36 Ay
Doktorlar
36 - 48 Ay
Doçentler
48 - 60 Ay
Profesörler
60 - 72 Ay

Çocuklarınız İçin Her şeyi Düşündük

Anaokulu, çocuklarımızın geleceği için doğru bir adrestir ve velilerin güvenle tercih edebilecekleri bir eğitim kurumudur.

Oyun Alanları
Özel Okul Servisi